OVER KISTEN

Hey! Wat leuk dat je wat meer wilt weten over Kirsten! Op deze pagina leg ik je alles uit.

Hoewel ik het steeds best moeilijk vindt om dingen over mezelf te schrijven of positieve eigenschappen op te sommen ga ik toch een keertje een poging wagen, want wie niet waagt blijft maagd. 😛

Van wat de site inhoudt, bezoekersaantallen en doelgroep, tot wie ik precies ben en wat ik allemaal doe. 🙂

k ben verslaafd aan schoenen. Daar valt niet veel meer over te zeggen. Ballerina’s, cuban heels, stiletto’s of wedges, er zijn geen schoenen die voor mij nog geheimen hebben. Ik adem fashion en lifestyle. Ik sta ermee op en ga ermee slapen.

Personen met een homofobie of rechtse ideeën kunnen deze blog maar beter meteen verlaten; deze blog is gericht aan mensen die openstaan voor homoseksualiteit en transseksualiteit.

Hoewel iedereen weet dat homofobe personen kortzichtig, bekrompen en dom zijn is het niet onze bedoeling om personen welke homofoob of racistisch zijn ingesteld ervan te gaan overtuigen dat zij verkeerd denken en ziek van geest zijn.

Onze bedoeling is om zowel transgenders als vrouwen op de hoogte te houden van wat er zich allemaal afspeelt op het gebied van gezondheid, mode, design, fashion, eten & drinken, etc.

blog_sig

2 gedachtes over “OVER MIJ

    1. Beste Maurice,

      Bedankt voor je positieve reactie !
      Momenteel ben ik erg druk met een aantal andere zaken waardoor er geen berichten meer geplaatst werden.
      Hierin komt wellicht wel weer snel verandering.

      Mvg, Kirsten

Plaats een reactie