It’s that time of the year

Winter is coming and all a women need is a new pair of sexy stiletto boots.

Not like always, black and stiletto heel but this time i choose this wonderful pair of darkred kneehigh boots.

Great boots to wear with a short denim skirt, black skirt with opaques or just casual over a skinny jeans.

397_1000 398_1000 399_1000 400_1000 401_1000 402_1000 403_1000

Jeans: Levi’s 571 :: Boots: Mia Piu Senza by Zalando.be :: Top: EDC by Esprit

Feeling Yellow

Ieder seizoen heeft zijn kleuren. De lente van 2012 kleurt, koraal, blauw, pasteltinten, zwart/wit en geel. Geel is niet een kleur die je zomaar uit de kast trekt en staat ook niet iedereen. Gelukkig zijn er veel verschillende kleuren geel, bij een donkere huidskleur staat mosterdgeel beter dan kanariegeel.
Dit voorjaar gaan wij voor kanariegeel, neongeel, pastelgeel, eigeel, paasgeel, okergeel, citroengeel en mosterdgeel.
Met zoveel tinten geel is er altijd wel één die je staat!
Erg populair is het neon gele riempje, die je outfit helemaal kan opbeuren.
Okergeel en mosterdgeel geven meer warmte in je outfit, en deze kleuren kunnen net zo goed in de herfst en winter.
Is het een beetje too much voor je?
Ga dan voor pastelgeel of voor gele accessoires zoals een neon geel riempje en armband.

StevenMaddenGirl

Je kan nooit genoeg schoenen hebben en daarom … zie hier mijn nieuwe aanwinst! Laughing Helemaal perfect voor onder een luchtig zomerjurkje of voor een casual avondfeest. Ik kan niet wachten om ze te dragen dus laat de zomer maar komen! De schoenen zijn van Steve Madden. 

You can never have enough shoes and that’s why I moved these lovely babies into my closet.Laughing They are perfect to wear with a light summer dress or for a casual evening party. I can’t wait to wear them so please… let the summer start! The shoes are from Steve Madden.

Pantyhose Oroblu Dolce Vita 15
Levi’s jeans
Steve Madden heels (my favorite ones are these as of now)
****************

Conditioners van Ultra Doux

garnierconditioners

De meeste haarproducten van de drogist zijn spijtig genoeg niet voor mij door de ingrediënten die er inzitten. Toch is er één merk dat mijn aandacht kan trekken: Ultra Doux, en dan meer bepaald hun conditioners. Je vraagt je waarschijnlijk af waarom.

Het aanbod

Ultra Doux heeft een heel wat conditioners voor verschillende soorten haar: blond, bruin, normaal, droog, beschadigd, … Dit vind ik een groot voordeel, want dan kan ik makkelijk tussen een drietal condioners afwisselen. Laat dat nu net zijn waar mijn haar het beste op reageert: afwisseling van haarproducten.

De samenstelling

In de conditioners van Ultra Doux zitten geen siliconen en parabenen. Dit is positief, mijn haar reageert namelijk niet zo goed op siliconen. Eerst is het superzacht, maar enkele dagen later voelt het enorm droog en pluizig aan. Verder bevatten de condioners ook enkele natuurlijke ingrediënten zoals karitéboter en avocado-olie. Daar worden mijn haartjes wel blij van.

De werking

De conditioners van Ultra Doux zijn altijd ontzettend snel op, omdat ik ze zo royaal gebruik. Hallo hoopje conditioner ter grootte van een golfbal. Ik gebruik meestal de conditioner met avocado-olie en karitéboter. Deze werkt fenomenaal voor mijn haar: meteen heb ik zachte, gehydrateerde en makkelijk doorkambare lokken. De volgende conditioner die ik hiervan ga uittesten is trouwens die met kokosolie en cacao.

De prijzen van deze conditioners zijn verder ook nog eens enorm budgetproof. Je betaalt er ongeveer €2 voor.